i get out of all your boxes


Det har gått mer än ett år sen jag sist var full. Jag har valt bort spriten för att jag tycker att livet är för kort för minnesluckor och bakisdagar. Hur rolig en utekväll än har varit, så tycker jag aldrig det varit värt illamående, magont och svullenhet dagen efter (eller flera dagar vid enstaka fall). Men på något sätt kändes det som om jag började sakna det lite. Känslan av att släppa kontrollen och låta vissa saker hända utan att reflektera över om det är bra eller dåligt. Känslan av att det inte spelar någon roll om jag gör bort mig, för det finns inget där som vars åsikt jag bryr mig om.

Igår hade Julia en lite försenad födelsedagsfest och inflyttningsfest. Lägenheten var hur mysig som helst, och jag blir så sugen på att skaffa eget snart. Det kommer, jag känner det på mig. Hur som helst, så var nästan alla sambaflickorna där och en massa annat folk. En oskyldig välkomstdrink (rom+cola=blää) blev till många (kanske 3?) glas vin och en vinglig Naida. Hur jag klarade av att sen cykla till Inkonst minns jag inte men samma cykel tog mig hem. Jag minns bara att det gick så snabbt att komma hem. Jag kommer ihåg känslan där jag trodde mig vara snabbast i världen och sen hur jag nästan småsprang upp för trapporna (och fortsatte förbi min egen dörr). Jag var blixten.

Idag mår jag inte lika bra. Vaknade halv 9, vilket är 3,5 timmes sömn. Men morgonNaida vill upp och hoppa och inte missa dagen. Näsan var täppt, fick andas genom munnen och det var omöjligt att somna om. Känner att magen fortfarande är orolig och svullen. Nästa supkväll lär nog få vänta ett bra tag, måste förtränga känslan av att leva idag.

Lite bilder från helgen:Lägga mig och läsa lite nu sen sleepy time, god natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0